Over ons:

Na mijn ontslag bij mijn toenmalige werkgever heb ik de stoute schoenen  aangetrokken en ben ik gaan doen wat ik altijd al wilde doen een eigen Klusbedrijf beginnen.

Zodoende heb ik  op 01-01-2005 In Rijswijk z/h mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Klusbedrijf Scherp en ben toen allerlei werkzaamheden gaan verrichten voor verschillende bevriende aannemers en later ook bij bedrijven en particulieren.

De opdrachten die ik kreeg varieerden van klein tot grote totaal verbouwingen. Het heeft me  een schat aan ervaring opgeleverd en een gedegen vakkennis die in onze branche echt noodzakelijk is.

In 2010 volgde de grote “oversteek” en heb ik met mijn gezin de drukke randstad verlaten en zijn we naar het rustige Drenthe verhuisd.

Het was meteen de “schouders eronder” want door de recessie was het een moeilijke tijd.

Zo leerde ik iemand kennen die in de badkamers en keukens zat en een spoedklus had. Na deze uitgevoerd te hebben was men zo tevreden dat ze mij een voorstel deden om als zzp-er voor de keukenman opdrachten te gaan doen.

Hier moest je een echte alles kunner voor zijn en een goed netwerk voor hebben.

De werkzaamheden waren zeer divers en stonden bekend als keukenvoorbereiding wat eigenlijk inhoudt;  het slopen/verwijderen van de oude keuken en tegelwerk, loodgieterswerk zoals het verleggen van water en gas, pvc afvoeren en het verleggen van elektra tot het bijplaatsen elektragroepen tot complete meterkasten.

Maar ook stuukwerk, tegel voeg en kitwerken. Het plaatsen van een koof of verlagen van een plafond tot het boren van grote gaten in muren of dak ivm afzuiging hoorde daarbij.

Na jarenlang voor de keukenman gewerkt te hebben als zzp-er kwam daar in 2017 een einde aan omdat zij zich meer gingen richten op de core business: het verkopen van keukens.

Hierdoor ontstond er een gat in de markt omdat deze werkzaamheden voor de keukenvoorbereiding nog steeds nodig zijn.

Daarom richt ik mij met m’n bedrijfje op cliënten die voor dit, en andere werkzaamheden een gespecialiseerd bedrijf zoeken.