Voorbereiding keuken:

Klusbedrijf Scherp is gespecialiseerd in keukenvoorbereiding en eindafwerking van uw inbouwkeuken.
Bij voorbereiding moet u denken aan het verplaatsen van waterleidingen, gas,afvoer, afzuiging, elektra voorzieningen en het bijplaatsen van extra groepen.

Tevens kunnen wij ook het stuukwerk realiseren ,het boren van een gat in een muur of dak ivm de nieuw te plaatsen afzuigkap. Het gecontroleerd demonteren en indien gewenst het afvoeren van uw oude keuken en het afdoppen van diverse leidingwerk behoort tot de mogelijkheden.

Een aantal keukenwinkels beschikken niet over deze dienst en richten zich hoofdzakelijk op het monteren/plaatsen van de keuken.

De voorbereiding van de nieuwe keuken vergt nog al de nodige aandacht en vakmanschap en wordt vaak door de cliënt onderschat door gebrek aan kennis.

U kunt hiervoor Klusbedrijf Scherp benaderen. Wij hebben 12 jaar ervaring en weten als geen ander dat voorbereidingen in sommige gevallen best ingrijpend kunnen zijn om straks optimaal van uw nieuwe keuken te kunnen genieten. Wij realiseren graag de voorbereiding en of eindafwerking van uw keuken.

Ook verzorgen wij de verdere afwerking van uw keuken zoals tegel, voeg en kitwerk of het afwerken van de loze ruimte tussen de keukenkasten en het plafond d.m.v het maken van bijv. kooflijsten met verlichting enzovoort.

Een groot voordeel voor u als klant is dat wij alle werkzaamheden zelf verrichten en u een totaal pakket kunnen bieden. U heeft dus niet een aparte loodgieter, elektricien, stukadoor, timmerman, schilder, kitter, betonborder en tegelzetter meer nodig.

Geen risico:

Indien normaal gesproken de keukenvoorbereiding niet correct is uitgevoerd omdat u de werkzaamheden bijvoorbeeld zelf of door een kennis heeft laten doen, bent u als cliënt hier voor zelf verantwoordelijk. Vaak moet dan de keukenmonteur eerst alles corrigeren of hiervoor een bedrijf inhuren die dit kan. In sommige gevallen kan de keukenmontage zelfs niet plaatsvinden en kunt u achteraf nog met flink oplopende kosten geconfronteerd worden, sommige keukenleveranciers claimen namelijk een standaard bedrag van 300,- euro als de keukenmonteur zijn werk niet kan doen en op een later tijdstip terug moet keren. Daarbij heeft u als cliënt het ongemak dat er soms dagen of weken overheen kunnen gaan dat de keukenmonteur weer bij u langs kan komen.

Geen prettige situatie en uiteindelijk extra kosten voor u als cliënt.
Als wij de keukenvoorbereiding doen heeft u als cliënt geen risico omdat wij door onze jarenlange ervaring inmiddels wel weten hoe wij moeten inspelen op dit soort zaken.
De bestektekeningen controleren wij in samenspraak met uw keukenleverancier .
Zien wij zaken die bijvoorbeeld niet kloppen op de bestektekening of komen we tijdens de klus zaken tegen die anders opgelost moeten worden dan kunnen wij in overleg met uw keukenleverancier een passende oplossing aandragen..

Badkamer /toilet renovatie:

Klusbedrijf Scherp is ook gespecialiseerd in badkamer /toilet renovaties
Dit zijn vaak ingrijpende en tijdrovende klussen en bovenal komt er een hoop bij kijken en vergt nog al wat vak en product kennis.
Om te beginnen het gecontroleerd demonteren van alle sanitaire voorzieningen, het verwijderen van al het oude tegelwerk, verleggen van waterleidingen, afvoer en elektra.
Het plaatsen van bijvoorbeeld een drain, verleggen van cv leidingen, storten van vloeren, en het stuken van muren, aanbrengen van kimranden, plaatsen van een ligbad of hangend toilet. Dit zijn allemaal zaken die vooraf dienen te gebeuren alvorens men überhaupt aan tegelen kan gaan denken.

Ook hier bieden wij een totaal oplossing omdat wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren met een select aantal personen.

Sanitair en toebehoren kunt uzelf aanleveren:
Bij klusbedrijf Scherp kunt u gewoon uw zelf uitgekozen en aangeschafte sanitair, tegels en toebehoren aanleveren waarna wij ze netjes voor u monteren, de keuze op internet en bij badkamer speciaalzaken zijn gigantisch. Wij vinden het belangrijk dat u als cliënt uw eigen keuze kunt maken.

Ook is het voor u als cliënt soms moeilijk in te schatten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn, daarom komen wij altijd eerst bij u thuis de situatie beoordelen en bespreken dan met u de mogelijkheden, waarna de offerte volgt.
Hierin staan uiteraard de gemaakte afspraken/prijzen en werkzaamheden aangegeven en wie of welke partij de materialen aanlevert.

Werkzaamheden die wij o.a. verrichten:

 • Demontage/sloopwerken en afvoeren
 • Loodgieters werkzaamheden
 • Elektra
 • Stuukwerk
 • Timmerwerk
 • Tegelwerk
 • Kitten
 • Plaatsen sanitair
 • Schilderwerken
 • Verbouwingen
 • Unieke kleine klussen service voor al uw klussen in en om het huis of bedrijfspand.